22 iun. 2011

O noua profetie descoperita la Muntele Athos

            Acum vreo 3 luni a aparut o profetie pe mai multe bloguri si pe 2 forumuri crestine grecesti pe care initial nu am crezut-o deloc. Acum parca profetia pare sa se implineasca mai ales dupa ce am citit azi o stire foarte importanta in care se scrie ca prim-ministrul a avut ieri o sedinta extraordinara cu seful serviciilor secrete grecesti.
           In aceasta sedinta s-a pus accent pe securitate dar si mai interesant este ca prim-ministrul a fost informat de EYP(adica serviciile secrete grecesti) ca in primele 10 zile ale lunii iulie ar avea loc un eveniment extrem de ingrijorator. Aici este stirea : http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=20907&Itemid=86

            Acum sa va scriu despre profetia pe care am citit-o acum 3 saptamani si pe care nu am crezut-o mai ales ca nu am gasit pe niciun site grecesc viata acestui sfant rus pe nume grecesc ” Konstantsas” care a fost episcopul Rusiei in anul 1806 si a scris acesta profetie pe un manuscris care mai tarziu acest manuscris a fost descoperit de un calugar in 1897 in manastirea Kostamonitou din muntele Athos. Profetia il veti putea gasi  pe un site  crestin scris in 2001 care e plin de profetii scrise de sfinti : http://www.bx.eunet.gr/Eisodos%20-%201/TELEYTEES%20%20%20PROFITEIES.htm.
         Profetia se afla putin mai jos la al treilea titlu,dupa profetiile Sfantului Cosma Etolianul.Voi traduce ultimele 6 profetii,din care primele 2 profetii deja s-au implinit si celelate din cate se pare urmeaza  sa se implineasca.

ΚΕΦ. Ζ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΦΘΟΡΑ ΔΙΑ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ
Dezastru pe mare si pe uscat. (  se refera la tsunamiul si cutremurul din Japonia din 11 martie)
ΚΕΦ. Η’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΟΙ ΑΙΜΑΤΩΔΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΙ
Pe 18 martie apar razboiul si varsari de sange.( Pe 18 martie Libia a fost atacata de Nato)
ΚΕΦ. Θ ΕΙΣ ΤΑΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ.
Pe 8 iulie se intampla 2 razboaie nemaiauzite.(Mare atentie – Iosif vatopedinul a spus ca razboiul greco-turc va incepe vineri. 8 iulie este vineri si de asemenea serviciul secret grec are cunostinte de un posibil eveniment neplacut in primele 10 zile ale lunii iulie)
ΚΕΦ. Ι’ ΕΙΣ ΤΑΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΖΕΣΤΗ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ.
Pe 12 august va fi arsita.
ΚΕΦ. ΙΑ’ ΕΙΣ ΤΑΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.
Pe 18 decembrie jumatate din umanitate va pieri.
ΚΕΦ. ΙΒ’ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΕΧΘΗ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΠΕΡΙΟΝ
Se va alege un imparat. sursa: http://acvilaortodoxa.wordpress.com

1 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa ne ajute!

Trimiteți un comentariu

ICOANELE ORTODOXE


Constatand cu tristete ca din ce in ce mai mult in pangarele bisericilor si implicit in casele crestinilor au inceput sa apara tot felul de icoane din plastic , ingerasi , candele , cruciulite si metanii de un prost gust infiorator si cu totul straine de duhul autentic ortodox , am luat hotararea de a realiza acest site prin care sa facilitam accesul oricarui crestin la obiecte autentice si la preturi de producator.


Iubi-Te-voi Doamne, vârtutea mea. Domnul este întărirea mea şi scăparea mea şi izbăvitorul meu

Pentru teologia ortodoxă, temeiul icoanei este realitatea Întrupării Fiului lui Dumnezeu: "Şi Cuvântul trup S-a făcut" (Ioan 1, 14). Dumnezeu, în El însuşi, nu este reprezentabil prin icoană. Dar Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, a doua persoană din Sfanta Treime, este reprezentat pentru că El nu este doar Dumnezeu adevărat - "unul din Sfânta Treime" -, ci şi om adevărat, care a luat trup concret (şi deci un chip anume) "pentru noi şi a noastră mântuire". Icoana este deci o consecinţă a Întrupării, căci Hristos este "chipul lui Dumnezeu cel nevăzut" (Coloseni 1, 15).
Pentru că este reprezentarea unei persoane sfinte în Împărăţia lui Dumnezeu şi împărtăşitoare a harului Duhului Sfânt, icoana ortodoxă posedă nişte caracteristici picturale specifice acestei condiţii:
  • în portretul iconic al persoanei sfinte reprezentate aceasta persoană poate fi recunoscută, dar trăsăturile ei nu sunt de un realism carnal, ci mai degrabă ascetice, asemănătoare sfintelor moaşte lipsite de mustul cărnii(Sf. Diadoh al Foticeii)
  • fondul icoanei este cel mai adesea aurul (sau albastrul, în fresce), culoare în acelaşi timp caldă, împărătească şi preţioasă, care trimite la harul Duhului Sfânt şi la Împărăţia lui Dumnezeu;
  • reprezentări realiste ale naturii lipsesc, iar natura care este prezentă în icoană transmite şi ea un mesaj spiritual (ex.: munţii înclinaţi ca nişte valuri asupra personajului sfânt fac legătura cu imnografia: "Marea vieţii văzând-o înălţându-se de viforul ispitelor, la limanul Tău cel lin alergând, strig către Tine...")
Iubiti frati, icoana reprezinta bunul cel mai de pret din casa crestinului. De mici copii ne-a vegheat, si in prezenta ei ne simtim mai aproape de Dumnezeu, fiind pentru noi o poarta catre cer.
Truda mesterului iconar este nepretuita.Nu oricine are acest mare talant si mai ales nu se poate picta oricum, si de catre oricine o icoana. Pictura este o rugaciune continua cu post si suflet curat.
Desi pot parea scumpe , ganditi-va ca pentru o singura icoana, este nevoie de cel putin cateva zile de munca, la care se adauga pretul materialor de foarte buna calitate. Icoanele au preturile stabilite in functie de complexitatea scenei reprezentate si a dimensiunii acesteia.Poate constitui un deosebit cadou pentru o persoana draga, ce dainuie in timp zeci, poate chiar sute de ani.