Pages

9 apr. 2011

Exterminarea romanilor - episodul II

           Oficial, 10.000 de romani s-au infectat intr-un an intr-unul din spitalele romanesti, insa neoficial numarul este de 10 ori mai mare. Medicii nu raporteaza infectiile intraspitalicesti, asa ca nimeni nu ia masuri ca sa dezinfecteze sectiile contaminate.
Un tanar jurnalist, bolnav de leucemie, a luat din spital un bacil extrem de agresiv care pana la urma l-a ucis. In ciuda acestor evidente, autoritatile nu fac altceva decat sa ascunda mizeria sub pres.
Spitalele romanesti zac in mizerie, dar in lume suntem pe ultimele locuri privind infectiile nozocomiale. Ne internam in spitale cu toalete insalubre, cearsafuri rupte si saloane cu mucegai si totusi Europa ne are ca exemplu. Romania face ce stie de mult: ascunde mizeria sub pres si se preface ca aceasta problema nu exista, desi anual mor oameni din cauza bolilor pe care le iau din spital.







UNDE SUNT VOCILE PREOTILOR SI ALE IERARHIEI BISERICESTI IN FATA ACESTOR DRAME ALE POPORULUI ROMAN?
OARE NU SUNT SI EI ROMANI?
LE MOR CRESTINII DIN PAROHII , PANA UNDE MAI MERGE ACEASTA TACERE PACATOASA SI CAPUL PLECAT IN FATA STAPANULUI ? PARCA DUMNEZEU ERA STAPANUL LOR SI AL NOSTRU, SAU SI-AU SCHIMBAT SEFUL?
IERARHILOR SI PREOTILOR FITI CRESTINI !



cititi si http://cafeneaualuitenace.blogspot.com/2011/04/exterminarea-romanilor-sa-muriti-bine.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu