Pages

13 feb. 2012

VIATA CALUGAREASCA-FILM DESPRE MANASTIREA BUJORENI

        De ceva vreme am gasit pe youtube acest film, zic eu odihnitor de suflet. Prea multe probleme ne consuma zilnic de la arestarea Parintelui Efrem, la problemele intampinate de tara noastra cu zapada mare venita si neglijenta autoritatilor locale. Palme aruncate oamenilor si demnitatii lasate de Bunul Dumnezeu. 
         De curand am vazut  un episcop ce mai are curaj sa vorbeasca impotriva nedreptatii sociale,  dar i se spune raspicat, clar si al obiect sa taca, nu e treaba ta sa te bagi aici ! Nu stiu daca mai incearca si altcineva aceasta oboseala sufleteasca , dar din cand in cand avem nevoie de un mic popas sufletesc. Sper ca sa fie si pentru dvs un mic moment de linistire. Vizionare placuta si cu folos!




6 comentarii:

  1. Cu adevărat un colt al Împărăției lui Dumnezeu unde găsim vrednici îngeri în trup care se roagă pururea pt sufletele întregii omeniri:-). Cine intra pe poarta mănăstirii cu greu o mai părăsește și, irevocabil se întoarce.
    Cu rugăciunile sfinților părinti slujitori ai Tăi, aici, Doamne miluiește-ne și ne mântuieşte pe noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. am fost cu fam. mea la acea manastire le doresc la toti cei ce intra pe acest sait sa mearga acolo .e ceva de nedescris liniste sufleteasca.....fara cuvinte

    RăspundețiȘtergere
  3. Un colt de rai... o apropiere sufleteasca in toata profunzimea fiintei noastre pt.Dumnezeu si Maica Domnului...! Hai cu totii sa ii trecem pragul mai des ...!Slava si lauda Lui Dumnezu pt .acest sfant lacas. Pretuire si dragoste la toata ceata monahala !!!Doamne ajuta !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Slava si lauda Lui Dumnezeu Pt. acest sf,lacas .Un colt de rai al sufletelor noastre . Maica Domnului si Dumnezeul nostru ne asteapta de fiecare data acolo...!Pretuire si dragoste la toata suflarea monahala de la manastirea Bujoreni. Doamne ajuta...Amin !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. UN loc drag sufletului meu ...!!! un lacas de cult incarcat cu istorie , plin de Duhul Sfant de Maica Domnului si de Dumnezeu ...!!! Doamne ajuta la toata suflarea monahala de acolo ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un loc drag sufletului meu ...! Un lacas de cult incarcat de istorie plin de Duhul Sfant ,de Maica Domnului si de Dumnezeu ...!!! Pretuire si dragoste la toata ceata monahala de acolo... Bucurie sfanta...!!!

    RăspundețiȘtergere